Project Description

This renovation and addition to St. Hubert Catholic Church included a new entrance to the church off the main parking lot with an elevator for handicap access to both levels of the building. The interior renovation included the formation of a new Narthex/Gathering Space, a new Baptistry space with a large octagonal font at the entrance to the Nave, a reconfiguration of the Nave seating with new pews in a radial layout around the Sanctuary, a new accessible Sanctuary platform, and a new Sanctuary wall with a reveal pattern and stone inserts in front of an existing stone wall which unifies the entire space while also creating a prominent enclosure for the tabernacle and processional cross. The renovation also included a new lighting and A/V systems, accessible bathrooms, and new MEP systems.